• +3620 253-7779

Tevékenységünk: webdizájn, webprogramozás, oldal karbantartás

A cég szolgáltatásai átölelik az internet teljes palettáját.
Célunk minden partnerünknek olyan megjelenést (webdizájn és honlap szerkezet) biztosítani, mely nem csak a saját igényeket elégíti ki, de kellemes látvány a felhasználóknak is. A weblap elkészítése során igyekszünk olyan oldalakat átadni megrendelőinknek és látogatóiknak amelynek használata nem állítja fejtörés elé, hanem egyszerűen és mégis a kor igényeinek megfelelően tálalja a mondanivalót.

Az általunk nyújott megoldás mindezek mellett lehetőséget ad a tartalmak Megrendelő által történő, önálló módosítására.


{slide=Webmarketing / Google optimalizálás}

Webmarketing

Webmarketing

Napjainban talán még nem szentelünk elég figyelmet ennek a területnek pedig szinte már elengedhetetlen. Amikor a weboldalak száma már lassan több mint az univerzumban fellelhető csilagok száma, nem mindegy megtaláják-e oldalunkat az internet univerzumában.
Ebben lehet segítségünkre a webmarketing. Segítségével ott lehetünk a keresők első találati oldalán, növelhetjük az oldalra látogatók számát, segíthetjük egyéb marketing akcióinkat.
{/slide}
{slide=Grafikai / Webdizájn / Joomla sablon készítés}

Garfikai stúdió

Grafikai stúdió

Manapság még sokan úgy gondolják, hogy az izgő-mozgó weboldalak a legjobbak, azonban azt nem veszik figyelembe, hogy ezeknek az oldalaknak a betöltődése a böngészőkben bizony hosszadalmas. A teljesen Flash alapú oldalak ráadásul nem is igazán keresőbarát megoldások. Mi igyekszünk egy köztes megoldást ajánlani, a kellemesen ötvözve a Flash animációkat az egyedi grafikával.
Vállaljuk egyedi Joomla sablonok készítését. Referenciáink szinte mind egyedi sablonnal készültek.
Ezen kívül igény esetén természetesen elkészítjük a weboldalhoz igazodó, névjegy és egyéb garfikákat is.

{/slide}
{slide=Honlap készítése / Joomla oldalak kialakítása}

Komplett webprogramozás

Weblap készítése

Napjainkban egyre több helyen igény, hogy az internet adta rugalmasságot kihasználva a megrendelő önmaga tudja oldalának tartalmát frissíteni. Erre a meglevő CMS (Content Management System) rendszerek teljesen alkalmasak. Vállajuk ilyen rendszerek telepítését, egyedi igények szerinti kialakítását és használatának betanítását. Az általunk használt portálrendszerek:
Joomla
Mambo
Nucleus. Külön igény esetén vállaljuk a megrendelő igényeinek megfelelő teljesen egyedi rendszert kialakítását is.
Eddigi munkáink válogatását nézze meg Referenciák oldalainkon.{/slide}
{slide=Webáruházak / Joomla + VirtueMart webshop kialakítása}
virtuemart_logoMa már a kereskedelem nem működhet online megjelenés nélkül. Sokan úgy gondolják egy webáruház kialakítása sok-sok pénzbe kerül, pedig vannak ingyenes eszközök is. Ilyen a Joomla CMS és az ehhez kapcsolódó VirtueMart komponens. A telepítés és beállítás akár egyedül is megoldható, de miért kűzdene azzal amihez nem ért? Ebben segítünk mi!
Telepítjük Joomla! + VirtueMart rendszerét, beállítjuk igényeinek megfelelően, majd betanítjuk használatára! Az elkészült webáruház üzemeltetése ezután "gyerekjáték"!
Figyelemmel követheti Ön is megrendeléseit, de a vevők is automatikus e-mail értesítést kaphatnak arról, ha megrendelésüket feladta.

{/slide}
{slide=Weboldalak üzemeltetése, karbantartása / Joomla mentés, frissítés, költöztetés, helyreállítás}

Honlap karbantartás, üzemeltetés

Üzemeltetés

Vannak azonban olyan megrendelők is akik nem akarnak kűzdeni az oldalak frissítésével, hanem azt másokra bízzák. Mi szívesen állunk nekik is a rendelkezésére legyen az akár egy Joomla vagy egyéb CMS rendszer, vagy egyéb oldal.
Vállajulk az oldalak átalánydíjas karbantartását - ezt főleg olyan ügyfeleknek ajánljuk, akiknél fontos a gyakori frissítés és persze vállajuk oldalak egyedi, alkalmi frissítését - ez akkor kifizetődő, ha a megjelentetni kívánt infomációk ritkán változnak.

Fontos az oldalak biztonsága is. Ebben vállajuk oldalak teljes mentését (FTP és MySQL adatbázis), Joomla oldalak frissítését, költöztetését (migrálását) egyik tárhelyről a másikra, hacker támadás utáni helyreállítását.

{/slide}
{slide=Domain bejegyzés / Tárhely szolgáltatás (Joomla tárhely) }Tárhely szolgáltatás

Domain és hosting szolgáltatás

Nem tudja még hol helyezze el oldalát? Ebben is segítünk! Professzionális megoldás, 1000 Mb tárhely, PHP és MySQL adatbázis, e-mailcím, levelezőlista, htaccess használat engedélyezése! 1.000 Mb tárhely 18.000 Ft/év
{/slide}

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!