• +3620 253-7779

Bemutatkozó

Tisztelt Látogatónk!

A Tel-e-universum Kft. 2001 óta a magyar internetes piac szereplője. Cégünk magyar magánszemélyek százszázalékos tulajdonában lévő társaság, mely az internet univerzumában nyújt megoldásokat.

A cég szolgáltatásai átölelik az internet teljes palettáját.
Webmarketing tanácsadás - a látogatottság növelése és a keresékben elért jobb helyezés érdekében.
Grafikai és animációs stúdió - a szép és esztétikus oldalakért, reklám megjelenésekért.
Internet tartalomfejlesztői területet - az önálló tartalomtöltés biztosításáért ügyfeleink megelégedésére. Ehhez Joomla, Mambo és Nucleus portálrendszerek telepítése, vagy az ügyfél kérésére saját egyedi adminisztrációs felületek kialakítása.
Eddigi munkáink válogatását nézze meg Referenciák oldalainkon.

Cégünk alapfilozófiája az ügyfél-orientáltság: egyedi igények magas szintű kiszolgálása, a tömegtermékek korában az egyediség és eredetiség azonosító jegyeivel felvértezett internetes megjelenés kialakítása, kimagasló minőségű szolgáltatások nyújtása.

Alapvető célunk magas technikai és esztétikai színvonalú, de mégis egyszerű felhasználású, azaz ügyfélbarát termékek előállítása.


Cégünk jövőképe a folyamatos innováción alapul. A piaci trendeket felismerve állandóan megújuló, fejlődő és új szolgáltatásokkal, termékekkel és megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Remélem, hogy Önt is hamarosan partnerünkként üdvözölhetjük az állandó és visszatérő partnereink számára már megszokott színvonalú termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.

Kovácsházi GáborTisztelettel:

Kovácsházi Gábor
ügyvezető

Elérhetőségeink:
Cím: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1.
Telefon: +36-1-3970933
Mobil: +36-20-2537779
Skype: kovacshazi

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!