• +3620 253-7779

Weblap üzemeltetés, online marketing

Az online üzleti kommunikáció már régóta jóval több mint programozás és "csináld magad" marketing.

  • A jó online értékesítés tényleg megduplázhatja az eladást, és felére csökkentheti a működési költségeket.
  • A turizmusban mára csak professzionális online támogatással együtt lehet megélni.
  • A nemzetközi piacra is bevezetett online értékesítés, még egy 0-át hozzáadhat a haszonhoz!
  • A weblap akkor is hoz pénzt, amikor Ön távol van, de csak addig, amíg naponta foglalkozik vele - valaki.

Mások csak weblapokat és online értékesítési technikákat, mi ennél jóval többet adunk!

A piac ugyan tele van kihagyhatatlan ajánlatokkal, de Ön a legjobbat keresi: olyat, aki egyformán profi a weblap készítésben és az online marketingben is.
Egy megbízható háttér szolgáltatást, - az elszigetelt szolgáltatók helyett, - amit gyorsan, bárhonnan elérhet, épp akkor, amikor kell a weblapnak az energia. ...olyan állandó partnert, aki segít abban és megoldja azt, amire nem érdemes saját időt és munkaerőt fordítani.
Talán mi is kereshetünk milliókat hetek alatt egy jó értékesítési weblappal, de mégse a gyors meggazdagodást, hanem a szakmailag megalapozott, valódi üzleti eredményeket, a realitásokat várjuk, amelyeket számos partnerük igazol.

Vegye észre! Önnek is profin működtetett weblap kell! Egy profi szolgáltatóra kell bíznia weblapját, aki átlagon felüli színvonalat és lépéselőnyt biztosít - kevesebbet nem engedhet meg magának.
Egy állandó kapcsolattartóra van szükség. Nem azért, hogy Ön helyett mindent megoldjon, hanem hogy Önnel együtt gondolkodjon, tudja, hogy a weblap is befektetés.
Érti az Ön nyelvét, meg is tudja érteni ezt az új gondolkodásmódot. Olyat, akiben megbízhat, üzleti terveit is időben megoszthatja vele. Nem csak ígérget, de teljesít is, és korrektül számláz, garanciával dolgozik. Amit lehet, hatékonyabbá tesz, automatizáljon, vigyáz az Ön pénztárcájára.
Aki rugalmas, és egészségesen "bevállalós", segít, hogy mindig képben legyen, mert ez kell az üzlethez!

Elsősorban az informatika felhasználhatóságával törődünk az Ön üzleti környezetében és a kódokról csak akkor beszélünk, ha az elkerülhetetlen!

Munkánk keretében vállaljuk oldalának Google optimalizálás, Facebook oldalánk kialakítását, kezelését, AdWords kampányok vezetését.

Kapcsolatfelvétel

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!