• +3620 253-7779

Weblap tartalomtöltés

Ha elmarad a frissítés elmaradnak a látogatók is!

Többnyelvű tartalomtöltésA weblap fontos kommunikációs csatorna, a sikeres weblapokat nem ötletszerűen frissítik. Az Ön honlapját is folyamatosan karban kell tartani, egy olyan kommunikációs közegben, ahol havonta változnak a trendek. Ha nem frissíti tartalmát esetleges jó Google helyezése is folyamatosan romlik

Fontos hogy a mai trendekhez igazodó mobilbarát oldalakhoz az általunk készített tartalom is mobilbarát legyen. Ehhez a CSM-ekben rendelkezésre álló editrok nem mindig partnerek. Munkatársaink szívesen segítenek Önnek, vagy akár önállóan is elkészítik az Ön tartalmát reszponzív módon.

A régen használt táblázatok ma már csak korlátozottan használhatók, helyett a reszponzív sorok és oszlopok használata szükséges. Szívesen átnézzük oldalát és segítünk ennek megtanulásában, vagy elkészítjük Ön helyett az ilyen tartalmakat. Eseti megbízásokat isvállalunk.

Weblap tartalomtöltési tevékenységek:

  • Weblap töltés magyarul: Gyakorlott weblap adminisztrátoraink tipográfiai ismeretekkel is rendelkeznek. Napi, heti töltést is vállalunk. Hírportálokat is kiszolgálunk.
  • Többnyelvű karbantartási program: Support partnerünk centrumával minden weblap frissítést meg tud beszélni Skype-on. Az online elküldött változtatásokat weblapja minden nyelvére lefordítjuk, és akár néhány óra alatt frissítjük.
  • Weblap fordítás: A minőségi weblap fordításhoz olyan szakemberekre van szükség, akik ismerik az Internetet, és a kultúraközi különbségeket is tudják. Partnerünk nyelvi lektorai és a célországban élő fordítói bármely európai nyelvre és nyelvről tudnak fordítani.

Nem csak weblapokat fordítunk. A cég tevékenységéhez kapcsolt prospektusok, termékismertetők, partner együttműködési iratok "egy kézből" olcsóbban fordíthatók.

Kapcsolatfelvétel

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!