• +3620 253-7779

Megoldásaink

Joomla weboldal készítés

Joomla weboldal készítési filozófiánk: Mindenkinek felhasználó barát, jól elérhető, könnyen kezelhető weblapra van szüksége Az egyedi programozást csak akkor ajánljuk, ha az indokolt ezért szinte mindegyik weboldalunkat Joomla rendszerrel készitjük, a szerkesztés, karbantartás, és a frissítés könnyen elvégezhető bármikor, bárhonnan.

A megrendelő mindig árérzékeny!
Ezért a honlapkészítés során igyekszünk előtérbe helyezni a már meglevő és bizonyított Open Source (Joomla, Nucleus, Drupal...) rendszereket, így ezek használatánál a megrendelőnek nem kell a szoftver fejlesztés esetenkénti több százezres esetleg milliós értékét kifizetnie. Sőt ezeknél a rendszereknél a verziófrissítések és biztonsági frissítések is egyszerűbbek.

VirtueMart webáruházak készítése

Webáruházat szeretne? Mi válljuk, hogy elkészítjük webáruházát!

 • Az egyik legjobb lehetőség a Joomla! és a VirtueMart webáruház

Komplett megoldást kínálunk termékeinek online értékesítéséhez. A böngészést, keresgélést az alaprendszerekhez telepíthető kiegészítők teszik egyszerűvé: gyártók, forgalmazott márkák, keresők (gyártó és kategória szerint), részletes termékleírás, akciós termékek, szezonális ajánlatok, termékvariánsok kezelése és még sok fel sem solrotl lehetőség.

Weboldalak biztonsága, Joomla mentés, feltört oldalak helyreállítása

backupSok a SPAM, a gyanús regisztráció? Esetleg lassabban töltődik be az oldala mint szokott?
Feltörték tárhelyét, tönkre tették vagy nem jelenik meg weboldala? Hacker támadás érte?

Akkor érdemes figyelnie és egy felülvizsgálatot kérnie még mielőtt a Google letiltja a böngészőben vagy a Biztonsági programok értesítik a hibáról látogatóit!
Ez "sokba kerülhet" Google helyezését tekintve!

 

Joomla és VirtueMart weboldalak frissítése

Ha Ön is Joomla! alapú weblapot működtet, akkor szüksége lehet annak frissítésére. A Joomla frissítés ugyan úgy mint a Windows rendszerek esetében a frissítések általában nagyon fontos hiba és biztonsági javításokat tartalmaznak.

Cégünk vállalja Joomla 1.5, Joomla 2.5 és Joomla 3-as rendszerek frissítését a Joomla legújabb verziójára. A frissítés során átvesszük jelenlegi weboldalának teljes tartalmát:

 • Cikkeket
 • Modulokat*
 • Felhasználókat
 • Komponenseket* - webáruházak, képgalériák, hírlevél rendszerek stb.

* ha van a legújabb Joomla verzióval kompatibilis verziója

Hogyan tudhatja meg jelenlegi Joomla verziószámát?
Lépjen be az adminisztrációs felületre. Régi - 1.0.x - verzióknál a lap alján, újabb - 1.5.x, 2.5.x - verzió esetén a fejléc jobb oldalán találja az Ön által használt Joomla! verziószámát.

A Joomla legfrissebb verziójának számát a Joomla hivatalos oldaláról tudhatja meg a legbiztosabban. Amennyiben Ön nem ezt használja javasoljuk hajtson végre mielőbb program frissítést, vagy ha nem tudja hogy kell ezt végrehajtani rendelje meg tőlünk.

Joomla és VirtueMart webáruházoktatás

A képzés során a résztvevők valós üzemeltetési körülmények között építenek ki egy Joomla! CMS alapú weboldalt és egy alap VirtueMeart webáruházat. Az oktatás maximálisan gyakorlatorientált feltételek között valósul meg. Az oktatás eredményeként a képes lesz egy komplett weboldal üzembe helyezésére és üzemeltetésére. Ezt az oktatást azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnének könnyen és gyorsan Joomla! alapú portált és VirtueMart webáruházat kialakítani, működtetni.

A tanfolyam elvégzéséhez általános számítógép ismeret szükésges.

VirtueMart segítség

virtuemart_logoSzeretne egy saját webáruházat? Nem tud megoldást?
Mi segítünk és ajánlunk egyet: Virtuemart webáruház!

 • Gondja van a beállításokkal?
 • Nem tetszik az áruház megjelenése, új VirtueMart sablont szeretne?
 • Másik képnézegetőt szeretne a termékekhez?
 • Átírná a szövegeket?
 • Szeretne tömeges termékfeltötlést?
 • Miért válaszhat valaki személyes átvételkor futárnak történő fizetési lehetőséget? Miért nincs összerendelve a szállítási és fizetési lehetőség?
 • Nem tetszik az alap termék scroller?
 • Jó lenne egy nagy termékscroller a termékek ajánlásához?
 • Módosítaná, bővítené a "Kérdezzen a forgalmazótól" űrlapot?
 • Szeretné termékeit automatikusan megjeleníteni az Árgépen, az Arukeresőn, a Shopmánián...
 • Szeretne automatikus termékfeltötés nagyker partnerének adatbázisából?
 • Összekapcsolná számlázó programját VirtueMart webáruházának megrendeléseivel?

Joomla sablon készítése

Nagyon jó rendszer ez a Joola CMS, de mi van akkor, ha egyedi megjelenéssel szeretné?
Erre is van megoldás! EZ első és legeygszerűbb, de talán a legköltségesebb, ha egy template áruházban kifizeti azt az összeget anit elkérnek egy sablonért, ha azt kizárolagossággal szeretné megvenni. Ez általában több száz esetleg ezer Euro.
Megveheti persze ezt a sablont úgy is, hogy nem kizárolagossággal, ekkor már csak 50-60 Euro egy sablon, de ezt megteheti más is és máris nem egyedi az oldalam.
Készíthet egyedi sablont egy ilyen olcsóbb sablonból kicserélve a logót, és egyéb elemeket is, de az elrendezés akkor sem biztos, hogy az Önnek megfelelő eredméynt adja.

Joomla telepítés

A Joomla! az egyik legközkedveltebb és legelterjedtebb tartalomkezelő rendszer (Content Management System). Telepítése és kezelése egyszerű, szinte programozói tudás nélkül is megoldható és használható.

Telepítéséhez mégis több mindenre szükség van, ami egyes felhasználóknak nem egyértelmű.

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!