• +3620 253-7779

Letöltések

Programtech VirtueMart kapcsolat

Mivel a VirtueMart 2.0 más struktúrában és más tábla nevekkel tárolja az adatokat mint a korábbi verzió ezért elkészítettük a VM1.1.-hez oly népszerű Programtech Kft. Számlázó program illesztést a Virtuemart 2.0 verzióra is.

A teljes illesztéshez szükség van pár dolog beállítására, illetve előfordulhat, hogy pár helyen finomítani kell a programban is.

JQuery databázis slider modul

Mint majd mindegyik programunk, ez is egy partnerünk kérésére készült. Ő bekér adatokat - jelen esetben véleményeket - egy űrlapon. Ezeket a véleményeket szerette volna megjeleniteni egy slider modulban, azaz egy megadott adatbázistáblából megadott mezőket. Kerestünk és vagy rossz helyen kerestünk vagy ncsak nem vettük észre, de a lényeg, hogy nem találtunk ilyet ezért megírtuk JQuery adatbázis slider modulunkat.

Használatához tudnunk kell az adattábla nevét, a megjeleníteni kívánt mezőket, a többi rutin feladat.

Virtuemart Subcategory plugin

Egyik megrendelőnk kérésére készítettük ezt a VirtueMarthoz kapcsolódó beépülőt.

A beépülő segítségével megadott VirtueMart szülőkategóriához tartozó alkategóriák jeleníthetők meg lista szerűen akár webáruház kategória leírásokban, akár Joomla cikkekben. Megrendelőnk ezt a kategóriák leírásában használja.

Az Árgép komponens sima Joomla telepítővel telepíthető.
Segítségével a VirtueMart 2.0.x webáruházba felvett termékekről egy XML adatot állíthatunk elő az argep.hu weboldal részére.
Az XML-ben az akciós termékek az akciós árral kerülnek be legyen az egyösszegű vagy százalékos kedvezmény vagy ár felülírás.

A VirtueMart saját ProductSnapshot beépülője alaphelyzetben nem jelenít meg termékmennyiség mezőt. Módosításunk ezt a mezőt illeszti be a productsnaphot beépülő megjelenésébe. A beépülőt 1.1.8 VirtueMart esetében próbáltuk, normál termék esetében, amikor nincsenek megadva terméktulajdonságok.

A VirtueMart sablon lehetővé teszi, hogy a vásárlók kérdéseket tegyenek fel a termékeknél. Ez a megoldás sajnos egy kissé fapados, nem tartalmazza a kérdező telefonszámát. pedig ez az adat bizony sokszor előnyös lenne, ha az érdeklődő megadná. Könnyeb a kapcsolattartás, a kommunikáció.

Rendelesi állapot A VirtueMartban lehetőség van a megrendelések állapotánál egy részletes leírást adni. Egyik megrendelőnk vetette fel hogy minek, ha ez sehol nem jelenik meg. Ö azt kérte, hogy ez az szöveg jelenjeg meg abban az üzenetben, melyet a megrendelő kap, ha az admin felületen a megrendelésének állapotát megváltoztatják. Ezzel lényegesen több információt tud közölni a megrendelővel.

Sokszor használjuk a VirtueMart webáruházat és ehhez természetesen szükségünk van a magyar fordításra is. Az egyéb helyeken fellelhető magyar fordítások egyes esetekben félreérthetőek, emiatt több helyen is módosítottuk.

1. oldal / 3

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!