• +3620 253-7779
-->

JoomShaper SP Page Builder 2.0 Alpha

JoomShaper SP Page Builder 2.0 Alpha

A JoomShaper Page Builder korábbi verzióját már többször is sikerrel használtuk Joomla weboldalon AdWords és egyéb Landing Page oldalak kialakítására, úgy tűnik az új verzió még jobb lesz!

A Joomla komponens segítségével könnyedén készíthetünk reszponzív, több hasábos oldalakat, ezzel nagy szabadságot adva az oldal kezelőjének. Joomla cikkekben ezeknek a többhasábos reszponzív tartalmaknak az elkészítése vagy pluginokkal, vagy forráskódban történő kódolással lehetséges csak. (Igaz volt egy ideig egy igen ígéretes editor amivel ez megoldható volt, de maz oldal sajnos már egy ideje nem elérhető: http:yeeden.cam) A kompones azon kívül, hogy kényelmessé teszi a reszponzív oldalak elkészítését még további funkciókat is biztosít a felhasználónak. Már a free verzióban is lehetőségünk van a komponens saját elemeit használva Youtube videó, Tabos (füles) vagy Accordionos tartalmi elemek készítésére, elhelyezhetünk Call to Action gombokat, beilleszthetünk könnyedén Joomla moduloka, FontAwesome ikonokat írásunkba. Az ingyenes verzióban 14 különböző elemet használhatunk írásunk szinesítésére, a fizetős verzióban ez a szám 42-re bővül. Az új verzióban azon túlmenően, hogy ezeket a funkciókat finomítják, könnyebben alakíthajuk a reszponzív hasábok méretét stb. a lehetőségek tovább bűvülnek. Bekerül a repertoárba az elemek animációja is. Az animációval további figyelemfelhívó megjelenést érhetünk el, ezzel is fokozva a látogató figyelmének felhívását. A fejlesztők nem csak ezen a téren ígérnek újat, de azt mondják sokkal gyorsabb is lesz. A végleges verzió tervezett megjelenése 2016. október 30.

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!