• +3620 253-7779

Virtuemart 3.2.2

Csendben lépeget előre a Virtuemart a Joomla egyik legnépszerűbb webáruház kiegészítője a verziókban, most a 3.2.2-es verziónál tartunk. A hivatalos oldalon újabban nem verik nagydobra ezeket a frissítésket, talán a platformfüggetlen kialakítás veszi el a fejlesztők idejét ettől a feladattól.

A VirtueMart 3.2-es talán legfontosabb újdonsága, hogy megszüntették a Virtuemart kezdőlapot, helyette viszont több szinten állítható kategória oldalt kaptunk, amellyel beállíthatjuk azokat a funkciókat is melyek eddig a VirtueMart nyitóoldalhoz voltak rendelve. Ahhoz, hogy ezek a paraméterek ne legyen érvényesek az összes webáruház kategóriára, megjelent egy újabb fül a kategória menüpontban a további kategóriák beállításához.

Kicsit izgalmasabb így egy nyitóoldal beállítása, de működik!

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.

×

Nem azt kapta amit keresett?

Sajnáljuk, de azért hátha tudunk segíteni!


Használja a chat ablakot a jobb alsó sarokban!

Már sokan megtették és sokaknak segítettünk!
A kérdés és a válasz ingyen van!

Jobb szereti a személyes beszélgetést?
Hívja a +3620 253-77-79 telefonszámot!