• +3620 253-7779

VirtueMart2 responsive sablonok

VirtueMart2 responsive sablonok

Korábbi írásunkban bemutattunk 10 ingyenes Joomla2.5 responsíve sablont. Most olyan Joomla sablonokat mutatunk be amelyek Joomla és VirtueMart webáruház responsive sablonok. Ebben a kategóriában nem találtunk használható ingyenes sabont, de akkor is érdemes ezek megvásárlásán és használatán elgondolkozni, ha a sablonok nem is felelnek meg teljesen igényeinknek. Egy szín vagy logó kicserélése egy gyakorlott Joomla VirtueMart weboldal készítónek nem jelent olyan nagy problémát. Egy teljesen egyedi responsive sablon elkészítése sokkal több idő és energia ezáltal sokkal nagyobb költség mint egy meglevő átalakítása. Ezek a sablonok 40-50 Euro közötti áron megvásárolhatók, a módosításuk pár óra amelynek a díja nálunk kb. 20.000 Ft lehet, összesen kb 35.000 Ft. Ennyiért nemhogy egy egyedi sablon, de még grafikai terv sem nagyon elérhető.

  • image1Gavick - Bike store
    Gavern Framework biztosítja a responsive megjelnést, használatával Squirrel, Adobe Edge Web Fonts, és Google Fontokat is használhatunk asblonunkban. Használhatunk facebokk Logint, amelynek beállításáról részletes leírás található Gavick keretrendszer oldalán.
    A sablonra egyszerű, letisztult dizájn jellemző. Részletes terméknézetben a képekre kattintva a nagy képeken a további nagy képek is elérhetők, kiküszübülve a VirtueMart ezen "hibáját"
    A sablonhoz regisztráció szükséges a Gavick.com oldalon, a legegyszerűbb előfizetés 40 Euro
  • image2Shape5 - General Commerce
    S5 Vertek keretrendszer, az ehhez járó rengeteg modulpozíciós lehetőséggel. A modulok száma szélessége az adminisztrációs felületen állítható. itt is használhatunk Google fontokat. Social megosztás ikonok alapban elérhetők, választhatók.
    A sablonra itt is az egyszerű, letisztult megjelenés a jellemző, látványos a nyitóoldali nagy képváltó. negatívum, hogy a demóban nem található Virtuemart mintaoldal.
    A sablonhoz itt is regisztráció szükséges, a legegyszerűbb előfizetés 49.99 USD
  • image3Virtueplanet  - ProMart
    Twitter Bootstrap responsive sablon.
    A sablon igen látványos, szerintünk igencsak megéri az árát. A Quick Look használatával akár popupban is megnézhetjük és megrendelhetjük a termékeket. Részletes nézetben zoom effecttel nagyíthatjuk a képeket, természetesen ez több kép esetén is müködik. A termékvariációk kiválasztása is eltér a szokott legördülős űrlap elemtől. A Sablonban alaphelyzet 6 szinvariáció közül választhatunk.
    A sablonhoz itt is regisztráció szükséges, a legegyszerűbb előfizetés 39 USD
  • image1JoomlArt - Mixmaz
    T3 framework gondoskodik a responsive megjelenésről. Beépített Google fontok, alaphelyzetben 5 szín variáció... A sablonnal együtt megkapjuk a JA Extension Manager komponenst is amellyel karbantarthajuk és frissíthetjük telepített Joomla kiegészítőinket.
    A webáruház részen úgy érezzük nem eröltették magukat a JoomlArt-nál. Semmi extra nem található a sablonban, a termékképek részletes nézetbne látszólag nem nagyíthatók :( ...
    A sablonhoz itt is regisztráció szükséges, a legegyszerűbb előfizetés 49 USD
  • image1SmartAddons - Fashion store
    YT Framework segít a responsive megjelenésben. 5 színvariáció, 14 font variáció, 4 menütipus...
    Webáruház részben nagyobb figyelmet fordítottak a megjelenésre. Látványos a nyitóoldali termékeken a termékek leírásának animációja,  listanézetben a nagyítást jelző ikon megjelenése, részletes nézetben a képek zoom effect lehetősége. Nem egyértelmű, hogy a sablon vajon tartalmazza-e a demoban használt összes kiegészítőt, véleményünk szerint nem.
    A sablont önállóan megvásárolva 25 USD-ba kerül, amennyiben a sablon által használt összes kiegészítőt is szeretnénk akkor a Personal előfizetésre van szükség, ennek díja 39 USD.
  • image1VirtueMart templates - Nextor
    Egy újabb Twitter Bootstrap responsive sablon.
    A sablon letisztult, egyszerű megjelenésű. A sablonban használt színeket az admin felületen saját magunk állíthajuk be. Látványos a nyitóoldali slideshow, mutatós a termék listanézetben a képre állva feljövő Ár és termék részletek gomb. A továbbiakban az egyedi színek és ikonok használatán kívül nincs sok extra a Virtuemart részben. Termék részletes nézet esetén látszólag a termék képe nem negyítható, pedig a Cameras kategóriában pedig biztos jó szolgálatot tenne.
    A sablont önállóan megvásárolható: 39 Euro
  • image1JoomlaShine - JSN Kido
    JQuery használatával oldaj meg a responsive megjelenést. A leírásból tul sok nem derül ki a sablonról. megjelenése az előzőekhez képest kicsit játékosabb, több grafikai elemet használ háttérképnek. A játékossákhoz tartozik az is, hogy a gombok űrlap elepek nagy része teljesen lekerekített, a termékképek is kerek képként jelennek meg. Szerencsére ezt nem a felhasználónak kell inden esetben elkészyteni, ezt a sablon css elintézi. A lekerekitett kis képek néha talán zavaróak lehetnek, de ennek a lekerekítésnek a mértékén a css-ben könnyen lehet változtatni.
    A sablon használata több szinten lehetséges. Letölthetem az ingyenes verziót, amikor a sablon tulajdonsága korlátozottan változtahatók az admin felületen, vagy válaszható a 39 USD-ért a PRO STANDARD előfizetés, ebben az esetben már a sablon összes tulajdonsága kihasználható

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | support@webprogramok.hu | Facebook

Kérdése van? Írjon vagy telefonáljon!

Tel-e-universum Kft.
Weboldalak és webáruházak készítése

Cím: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1.
Telefon: +36-20-2537779
E-mail: support@webprogramok.hu

Top